Haklısınız Sn Miss_Menas bana çiçeklerden ekleyecek bir şey bırakmamışsınız, bende gece görseline, gündüz görselini ekliyeyim.Şimdi diyeceksiniz ki, adneser beyin başlığı neden hergün aktif ve kaktüs çiçekleriyle dolu olduğu anlaşılıyor.
Hergün bir görsel eklese 2 yılda ancak tamamlanacak devasa bir koleksiyon.
Sevgili adneser bey bana ekleyecek birşey kalmadı dediğinizi duyar gibi oluyorum. Siz herzamanki gibi çiçekli görsellerini bizlere sunun lütfen
Sizleri Eşimlede mutlaka tanıştırmalıyım. Bu nedenle gelecek yıl Tatil planlarınız bu tarafa yönünü çevirin lütfen. Deniz güzel, azmak kenarında serinlerken suyun içerisinde masalarda okey oynayabiliriz. Acıkınca hemen dibinde restorant da Tazecik balık yiyebiliriz. Akşam köyde barbekü yaparız, birde küçük Kızımızı Sanem Yağmur'u tatilinide denkler isek Saz eşliğinde (Mükemmel bağlama ve Saz çalar Kızım) davetiyemi yolluyorum
Tatil planlarımızda her zaman Marmaris'e yer vardır Sn Miss_Menas, bizim için eşinizle tanışmak ve Sanem kızımızın sazı eşliğinde bir akşam sefası kaçırılmaz fırsat ve tarif edilmez bir duygudur![]()
Allah nasip ederse, bu sene yapamadığımız tatilin acısını cıkarırız
![]()
Konu adneser tarafından (27-10-2014 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir.
Ne kadar yaşlı olursan ol,
Bu gün!!!
Bir daha,
Hiç olamayacağın kadar gençsin.
Çok hoş bir buluşma olmuş
Sn Adneser'in bitkilerinin çok olduğunu tahmin ediyordum da... bu kadarını beklemiyordum açıkçası![]()
Hepsine
gelsin.
Anlatım güzel, fotoğraflar harika, muz tarlası muhteşem.
Veeee; bitkiler...teras...manzara...yine beni
Nice güzel buluşmalara daha...![]()
Hay Allah, yanlış anlattım galiba
Hepsine nazar boncuğu gelsin, nazar değmesin demek istedim tabi ki
Bu kadar keyifle seyrederken fotoğraflarınızı, aksi bir düşünce mümkün mü Sn Adneser![]()
Önümüzdeki ay (Şubat-Mart gibi) Antalya'ya gelmeyi planlıyorum(Lise arkadaşlarımla toplantı yapacağız.) Oradan sevgili Miss_Menas' a uğramayı düşünüyor(d)um. Bu başlığı gördükten sonra rotayı direk Alanya'ya çevirmeye karar verdim.
![]()
Rotayı Alanya'ya çevirmene memnun oldum,Salihcan kardeşim geldiğinde mutlaka beklerim
ama sen yinede geliş veya dönüş rotana Sn Miss Menas'ı dahil et, çok memnun olacağından eminim.
![]()
Bu gün!!!
Bir daha,
Of of of! Ben bu başlığı nasıl kaçırmışımBurada neler olmuş neler
Hangisinden başlasam bilemiyorum. Sanırım önce muzlardan başlamalıyım. Gerçekten orası sera mı yoksa üstü açık muz bahçesi mi? Çünkü sera dediğin kapalı alan olur. Herneyse... Yanlız orada olmayı çok istediğim kesin.
Gelelim Adnan ağabeyime. Kendisiyle yakın temasım olmadı ama buradan tanıştığımız ve tel ile görüştüğümüz kadarıyla misafir canlısı, mert ve cömert bir insan olduğu su götürmez bir gerçek. Yani bu sözleri iltifat olsun diye söylemiyorum. Gerçekten kalbimden geçenlerdir bunlar. Bir gün, bir gün, bir günyolum düşerse o tarafa. Kesinlikle ama kesinlikle uğramadan geçemeyeceğim bir kişiliktir Adnan Ağabey
Adnan Ağabey laf aramızda börekleri görünce ağzımın iki kenarından bir şeyler aktı
Sevgili @Miss_Menas a gelince, onun zaten anlatım tarzına bayılıyorum. O kadar mı ayrıntılı ve heyecanlı anlatılır bir şey. Ben olsaydım 2,5 satırdan fazla anlatacak bir şey bulamazdımO anlatım tarzıyla gerçekten orada ki heyecanı yaşamış ve güzellikleri izlemiş gibi gözümün önünden şerit gibi geldi geçti inan ki
![]()
Hiçbir İyilik Cezasız Kalmaz(Anonim)
Sevgili ayoruk81,
Adnan beylere yolculuğa hazırlanmak bile heyecanla başlıyor ve bu süreç gün sonunda da bitmiyor. Geri dönüş yolculuğunda bile görüntüler insanın gözünün önüne gelip tebessümüne devam ettiriyor.
Adnan beyi ilk gören görsellerden tanıyanlar son derece ciddi görünümüne vakıf olurlar fakat ciddi görünümünün altında ince espirili şen şakrak bir yapısı var ve yakından tanıyanlar bilir ki her gün ayrı bir neşe ile geçer. Sıcak kanlı, misafirperver, Babacan hassas yapıya sahip.
Bu aralar yine bir ziyaret düşünmekteyim Alanya tarafına, Hoyaları çiçek açmıyor onların derdi nedir bir bakılmalı diyorum.
Belki kısmet birgün yolumuz sizin oralara düşer ve emin olun ki kavun karpuz zamanı gelirim, domatesleri dalından kopartıp yeme zamanı olur.
Muz tarlası değil ve ciddi ciddi üstü kapalı seraydı, devasa bir seraydı![]()
Hiçbir İyilik Cezasız Kalmaz(Anonim)
Övgü dolu sözleriniz için![]()
teşekkür ederim arkadaşlar gelin bu işi, Alanya buluşması yapalım.
![]()
![]()
![]()
Bu gün!!!
Bir daha,